Branding

Restaurant Sushi Koi is een succesvolle restaurantketen met meerdere filialen verspreid over verschillende steden. Ik heb voor Sushi Koi al meerdere creatieve uitingen en ontwerpen gerealiseerd. In 2018 voelde Sushi Koi de behoefte om hun klanten te verrassen met iets nieuws en spannends. Daarom hebben zij besloten om een geheel nieuwe menukaart te introduceren, waarbij ik als verantwoordelijke de uitdaging kreeg om alle gerechten te fotograferen en de menukaart vorm te geven.

Het was een bijzonder en uitdagend project, omdat ik ervoor wilde zorgen dat elk gerecht op de foto er smakelijk en verleidelijk uitzag, zodat de klanten meteen zin zouden krijgen om te proeven. De voorkant van de menukaart verdiende natuurlijk extra aandacht, omdat dit het eerste wat klanten zouden zien bij het binnenkomen van het restaurant. Ik koos ervoor om de voorkant volledig vanaf het begin opnieuw te ontwerpen, zodat het de unieke sfeer en het culinaire avontuur van Sushi Koi perfect zou weerspiegelen.

Met veel zorg, aandacht voor detail en creativiteit slaagde ik erin om een menukaart te creëren die de heerlijke gerechten van Sushi Koi recht deed en tegelijkertijd de verwachtingen van de klanten overtrof. Het was een geweldige ervaring om bij te dragen aan het vernieuwde imago van Sushi Koi en te zien hoe enthousiast hun gasten reageerden op de nieuwe menukaart. Ik ben er trots op dat ik mijn vaardigheden heb kunnen inzetten om bij te dragen aan het succes van dit fantastische restaurant.