admin by admin

Sushi koi

Branding

Restaurant Sushi Koi is een succesvolle restaurantketen met meerdere filialen verspreid over verschillende steden. Ik heb voor Sushi Koi al meerdere creatieve uitingen en ontwerpen gerealiseerd. In 2018 voelde Sushi Koi de behoefte om hun klanten te verrassen met iets nieuws en spannends. Daarom hebben zij besloten om een geheel nieuwe menukaart te introduceren, waarbij ik als verantwoordelijke de uitdaging kreeg om alle gerechten te fotograferen en de menukaart vorm te geven.

Het was een bijzonder en uitdagend project, omdat ik ervoor wilde zorgen dat elk gerecht op de foto er smakelijk en verleidelijk uitzag, zodat de klanten meteen zin zouden krijgen om te proeven. De voorkant van de menukaart verdiende natuurlijk extra aandacht, omdat dit het eerste wat klanten zouden zien bij het binnenkomen van het restaurant. Ik koos ervoor om de voorkant volledig vanaf het begin opnieuw te ontwerpen, zodat het de unieke sfeer en het culinaire avontuur van Sushi Koi perfect zou weerspiegelen.

Met veel zorg, aandacht voor detail en creativiteit slaagde ik erin om een menukaart te creëren die de heerlijke gerechten van Sushi Koi recht deed en tegelijkertijd de verwachtingen van de klanten overtrof. Het was een geweldige ervaring om bij te dragen aan het vernieuwde imago van Sushi Koi en te zien hoe enthousiast hun gasten reageerden op de nieuwe menukaart. Ik ben er trots op dat ik mijn vaardigheden heb kunnen inzetten om bij te dragen aan het succes van dit fantastische restaurant.

READ MORE
admin by admin

De Groot Fresh Group

Drone video

Voor De Groot Fresh Group kreeg ik een opdracht toegewezen waarbij ik mijn vaardigheden als dronefotograaf kon inzetten.

Mijn taak was om een bestaande video te verrijken door mijn zelfgeschoten droneshots eraan toe te voegen. Het was een fantastische ervaring om te werken aan dit project, waarbij ik mijn creativiteit en technische expertise kon combineren om adembenemende beelden vast te leggen.

READ MORE
admin by admin

Ashram Wellness

Ashram Wellness

Voor Ashram Wellness heb ik  de prachtige opdracht gekregen om de ultieme belevenis van genieten en relaxen vast te leggen. Ik heb mij volledig laten inspireren door de weelderige oase van rust en sereniteit die dit unieke wellness biedt.

Bekijk de beelden hieronder.

U kunt hier de video bekijken en de ervaring beleven in bewegend beeld. Neem gerust de tijd om de fascinerende beelden en levendige momenten te ontdekken die de video vastlegt.

READ MORE
Binnenkort meer
admin by admin

Binnenkort meer

art direction, branding graphic design, html, css

READ MORE